Lentedans 49-B | 2907 AX Capelle aan den IJssel
(+31) 88-8722489
info@logi-app.nl

Sneller en meer met Logi-App in 2022!

Logi-App is de laatste maanden van het jaar hard aan het werk om u nog meer van dienst te kunnen zijn. Al in het begin van het nieuwe jaar wordt de verwerking van alle data vanuit de Logi-app sterk verbeterd en ook krijgt u meer functionaliteiten beschikbaar. Bovendien heeft Logi-App een voorverloningspakket ontwikkeld waarmee u eenvoudig alle uren volgens een eigen of reguliere CAO kunt berekenen voor verloning. Daarnaast zijn we op twee fronten bezig om de veiligheid van uw chauffeurs en andere weggebruikers te verbeteren: via het Deflog-project met de overheid en het Drivecare-project). 2022 wordt een mooi jaar voor u als klant van Logi-App.

In de achteruitkijkspiegel

Wat is gevaarlijk in het verkeer? De meeste mensen zullen direct zeggen “drank”, en waarschijnlijk als tweede “rijden zonder gordel”. Helemaal juist, maar de meest ongelukken ontstaan tegenwoordig door gebruik van de smartphone tijdens het rijden. Maar liefst 57 procent! Daarom is Logi-App dit jaar gestart met samenwerking in het project DriveCare. DriveCare voorkomt afleiding van de bestuurder op een betrouwbare en veilige manier. Begin 2022 ontvangen de gebruikers van Logi-App hier meer informatie over.

Vol gas vooruit in 2022

Sneller is altijd goed, daarom heeft Logi-App het afgelopen jaar de snelheid van de processen en dataverwerking sterk verbeterd. En dat gaat u merken. In het eerste kwartaal van 2022 gaan we een update doen van de Logi-app waardoor er nieuwe features beschikbaar komen en ook de verwerking van data sterk verbetert. De voorbereidingen gebeuren tussen Kerst en Nieuwjaar. In de loop van januari is alles afgerond en zullen alle gebruikers benaderd worden voor de update.

Helder rapport in een handomdraai

De backoffice van Logi-App is ook verder uitgebreid. Het resultaat is meerdere mogelijkheden om rapporten te maken van wat u maar wilt. Denk aan rapporten van het aantal gereden kilometers per voertuig voor iedere willekeurige periode. U kunt een rapport maken van het aantal kilometers per dag, week of maand.
Daarnaast kunt u rapporten maken van de uren, de ritten, het tanken, de geo-zones, wisselingen van materieel, en onderhoud- en schademeldingen. U kunt ook analyses maken van de rijstijl en u kunt overzichten maken van de locaties van uw chauffeurs op ieder tijdstip. Wilt u iets anders? Dat kan, dan maakt Logi-App op aanvraag voor u graag een functie voor rapportages op maat.

Besparen op boekhouding met Logi-Hours

Uren verwerking kost veel tijd en manuele verwerking is foutgevoelig. Dat is voorbij met Logi-Hours, een nieuw voorverloningspakket door Logi-App ontwikkeld. De Logi-app registreert de ritgegevens en de data worden automatisch naar het voorverlonings- pakket gestuurd. Het pakket berekent alle toeslagen etc. tegen de bijbehorende tarieven en alles volgens de geldende cao-afspraken. De uitkomst van de berekeningen kunnen rechtstreeks naar uw boekhouder die de gegevens meteen kan verwerken naar een loonstrook. Logi-Hours kan hierdoor zorgen dat de loonadministratie, van een middelgroot logistiek bedrijf, met ongeveer 1 FTE vermindert. Logi-Hours komt uit in het eerste kwartaal van 2022.

Logi-Hours in België

Logi-Hours is ontworpen voor gebruik in Nederland en in België. Speciaal voor de Belgische vervoerders is Logi-Hours voorzien van koppelingen met de sociaal secretariaten, zodat de data digitaal kunnen worden doorgestuurd. Belgische vervoerders hanteren vaak eigen afspraken naast de collectieve arbeidsovereenkomst. Logi-Hours is ook hierop voorbereid: voor ieder bedrijf kunnen deze eigen afspraken worden toegevoegd aan de berekeningen.

Logi-App in België

Het succes van Logi-App in België groeit ieder jaar verder. Logi-App is uiteraard blij met dit succes en wij willen onze Belgische gebruikers nog beter bedienen. Daarom openen wij in het eerste kwartaal van 2022 een kantoor in regio Mechelen. Die opening markeert de start van onze Belgische onderneming: Logi-App België BVBA.

Goede voornemens …

Zoals u heeft kunnen lezen was 2021 een zeer productief jaar en gaan we in 2022 weer net zo hard verder. We zijn dan ook nog lang niet klaar. Zo gaan wij in Noord-Brabant en Limburg onze bijdrage aan het project Smartwayz in de praktijk toepassen. De chauffeur kan dan met Logi-app alle relevante verkeersinformatie life volgen in de Logi-app. Via project Deflog (zie het vorige artikel: Innoveren voor slimme mobiliteit) heeft Logi-app toegang tot alle verkeersdata. Hierdoor kunnen wij de chauffeurs tijdig waarschuwen voor acute verkeerssituaties, verkeerslichten aansturen (groene golf creëren), asdruk real-time tonen en nog veel meer. Hij krijgt daarbij o.a. tips voor het aanpassen van zijn route en zijn snelheid voor een optimale rit.

… en beste wensen

Het team van Logi-App kijkt vol vertrouwen uit naar een nieuw en mooi jaar,
en wij wensen u fijne kerstdagen en veel geluk en voorspoed in 2022