Lentedans 49-B | 2907 AX Capelle aan den IJssel
(+31) 88-8722489
info@logi-app.nl

Logi-App zoekt een Junior IT Consultant!

Wie zijn wij?:
De pionier in smartphone boordcomputers
Logi-App was de allereerste in de markt met een smartphone app als volwaardige boordcomputer oplossing voor de logistiek sector. Logi-App heeft als pionier de weg voorbereid. Met volharding is het technische initiatief uitgegroeid tot dé app-oplossing. Logi-App is met gerenommeerde partners ontwikkeld en 100% in de praktijk getest. Onze recente innovaties zullen de markt opnieuw opschudden. Om de continuïteit en verdere ontwikkeling en groei te borgen zijn wij op zoek naar een:

Junior IT Consultant

Logi-App levert een informatiesysteem voor de logistieke sector voor het beheer van en communicatie met mobiele- objecten. Hiervoor is een uitgebreid product- en servicepakket beschikbaar dat op basis van ASP / SAAS / Cloud aangeboden wordt aan transport, logistieke, ondernemingen, field service organisaties en het MKB. Onze relaties zijn door heel Europa actief. Met de Logi-App bieden wij complete oplossingen voor ritregistratie, voertuigbeheersystemen, telemetrie, boordcomputers tot en met compleet workflow-management oplossingen.

Functieomschrijving:
Als junior IT Consultant ben je voornamelijk bezig met het technisch ontwerpen en functioneel testen van nieuwe functies welke vanuit onze relaties gevraagd worden. Tevens hou je je als junior IT Consultant ook druk bezig met XML of JSON koppelingen tussen diverse platformen. Ook word je betrokken bij offerte-trajecten en opleveringen. Daarnaast zijn er deeltaken voor het totale technische beheer van ons platform.

De primaire ontwikkelomgeving is Visual Studio, Android Studio en SQL Management Studio. Er worden zowel Web-, XML en JSON services en ASP.NET toepassingen ontwikkeld. Enkele toegepaste technieken: Java, C#, SQL Server, XML, Blazor en JSON.
Enkele toepassingen waarmee je in contact kan komen: RFID, CAN-bus, digitale werkbonnen met handtekening registratie, GPRS, SMS, temperatuur bewaking, GPS verwerking, koppeling navigatie systemen, etc.

Als junior IT Consultant ondersteun je waar nodig ook onze supportdesk

Profiel:
Je hebt een technische MBO-opleiding of HBO-opleiding en 1-2 jaar ervaring met moderne ontwikkelomgevingen. Als junior IT Consultant ben je je ervan bewust dat het een teamsport is. Nieuwe technieken en dynamische ontwikkelingen schrikken je niet af. Je bent flexibel, servicegericht, communicatief, in staat zelfstandig te werken en je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Bij voorkeur ben je woonachtig in omgeving Rotterdam.

Standplaats is Capelle aan den IJssel

Wij bieden jou:
marktconforme beloning.
25 vakantiedagen.
Parttime werken is bespreekbaar.
Goede begeleiding.

Bij ons zit je bovenop de nieuwste ontwikkelingen. Aan jou om te bepalen of je daarin mee wil doen.

Voor meer informatie: mail naar info@logi-app.nl
Bel met: 088-8722489
Mail je CV en motivatie: info@logi-app.nl