Lentedans 49-B | 2907 AX Capelle aan den IJssel
(+31) 88-8722489
info@logi-app.nl

Nabuurs kiest voor Logi-App!

Nabuurs gaat live met de Logi-App boordcomputeroplossing

Capelle ad IJssel – Nabuurs – Supply Chain Solutions heeft na een intensieve testperiode gekozen voor Logi-App uit Capelle aan den IJssel als nieuwe boordcomputeroplossing voor al haar divisies.

Nabuurs houdt zich bezig met het ontwikkelen en implementeren van integrale supply chain concepten voor fast moving consumer goods. Specialisme hierin zijn de branches food, horeca en retail. Momenteel wordt de Logi-App uitgerold binnen laatst genoemd netwerk, welke onder de entiteit Van Opzeeland haar diensten aanbiedt. De verwachting is dat eind 2019 alle overige divisies voorzien zijn van de Logi-App.

Dennis Wennekers – Service Delivery Manager bij Nabuurs: “Nabuurs heeft voor de Logi-App gekozen omdat alle operaties ondervangen worden in één oplossing. Hierdoor is ontwikkeling en beheer zeer efficiënt, aangezien er maar één (Logi-)app nodig is. Deze past zich automatisch aan de activiteit aan, die op dat moment ondersteund moet worden. Verder is de hoge flexibiliteit binnen een standaard product een belangrijk voorwaarde om een dynamisch bedrijf als Nabuurs te ondersteunen.”

Onder de chauffeurs is de applicatie positief ontvangen. Dennis Weijers – Chauffeur bij Van Opzeeland: “Met name de flexibiliteit van het product bevalt ons goed. Zo is het mogelijk om extra informatie te ontvangen zoals locatiegegevens of de originele opdracht in PDF vorm. Bovendien krijgen we een melding als we tegen onze rijtijd aanzitten waardoor ritten sneller door een collega chauffeur overgenomen kunnen worden. Een volgende stap is het activeren van de scanoptie en het uiteindelijk volledig papierloos werken”.
Volgens Jan van de Meerendonk van Logi-App is men niet over één nacht ijs gegaan. “Om een organisatie als Nabuurs in omvang en diversiteit kwalitatief te ondersteunen is testen een vereiste. In een multidisciplinair team hebben we gezamenlijk alle functionele en technische aspecten van de app uitgewerkt. Hierdoor gaat de uitrol over de overige divisies een stuk minder tijd in beslag nemen”.

Logi-App is sinds 2011 aanbieder van een boordcomputeroplossing als smartphone app die bij een steeds grotere groep bedrijven ingezet wordt. Neem voor meer contact op via info@logi-app.nl of via onze website www.logi-app.nl