Lentedans 49-B | 2907 AX Capelle aan den IJssel
(+31) 88-8722489
info@logi-app.nl

Logi-App is op zoek naar jou!

Logi-App
De pionier in smartphone boordcomputers. Logi-App was de allereerste in de markt met een smartphone app als volwaardige boordcomputer oplossing voor de logistieke sector. Logi-App heeft als pionier de weg voorbereid en het technische initiatief is inmiddels uitgegroeid tot de app-oplossing voor de logistieke markt. Logi-App is met gerenommeerde partners ontwikkeld en 100% in de praktijk getest. Om onze verdere ontwikkeling en groei te bewerkstelligen, zijn wij dringend op zoek naar:

2 SENIOR SOFTWARE ENGINEERS: 1 FRONT-END, 1 BACK-END

Logi-App levert een informatiesysteem voor de logistieke sector voor het beheer van en communicatie met mobiele- objecten (voornamelijk vrachtwagens). Hiervoor is een uitgebreid product- en servicepakket beschikbaar dat op basis van ASP / SAAS / Cloud / On-Premise aangeboden wordt aan logistieke ondernemingen en field service organisaties. Onze relaties zijn door heel Europa actief. Met de Logi-App bieden wij complete oplossingen voor ritregistratie, voertuigbeheersystemen, telemetrie, boordcomputers tot en met compleet workflow-management oplossingen.

Functieomschrijving Front-End Developer:

Als Front-End Developer ben je voornamelijk bezig met het technisch ontwerpen, realiseren en functioneel testen van nieuwe functies welke vanuit onze relaties gevraagd worden. Ook word je betrokken bij offerte-trajecten en opleveringen. Daarnaast zijn er deeltaken voor het totale technische beheer van ons platform.

Enkele toegepaste technieken: Vue.js framework, Javascript, CSS, HTML5.

Profiel:
Je hebt bij voorkeur een technische HBO-opleiding en ervaring met moderne ontwikkelomgevingen. Als Front-End Developer ben je jezelf ervan bewust dat het een teamsport is. Nieuwe technieken en dynamische ontwikkelingen schrikken je niet af. Je bent flexibel, servicegericht, communicatief, in staat zelfstandig te werken en je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Bij voorkeur ben je woonachtig in omgeving Rotterdam.

Functieomschrijving Back-End Developer:

Als Back-End Developer ben je voornamelijk bezig met het technisch ontwerpen, realiseren en functioneel testen van nieuwe functies welke vanuit onze relaties gevraagd worden aan de Back-End. Ook word je betrokken bij offerte-trajecten en opleveringen. Je bent (mede)verantwoordelijk voor de koppelingen met diverse (sub)systemen. Daarnaast zijn er deeltaken voor het totale technische beheer van ons platform.

De primaire ontwikkelomgevingen zijn Visual Studio (C#) en SQL-Server. Server side worden zowel Web- en XML services en ASP.NET toepassingen ontwikkeld, als ook toepassingen voor Windows 10 / Windows Server 2012-2016. Client side worden native Android (Android Studio) en HTML5 oplossingen ontwikkeld. Dit laatste is een pré, maar niet noodzakelijk voor deze functie.
Enkele toegepaste technieken: C#, JAVA, Database Developer SQL Server 2012-2016, SQLITE, XML.

Profiel:
Je hebt bij voorkeur een technische HBO-opleiding en ervaring met moderne ontwikkelomgevingen. Als Back-End Developer ben je jezelf ervan bewust dat het een teamsport is. Nieuwe technieken en dynamische ontwikkelingen schrikken je niet af. Je bent flexibel, servicegericht, communicatief, in staat zelfstandig te werken en je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Bij voorkeur ben je woonachtig in omgeving Rotterdam.

Wij bieden jou naast een leuke en uitdagende baan o.a.:

Marktconforme beloning.
25 vakantiedagen.
Goede begeleiding.

Ingangsdatum: Bespreekbaar/direct Standplaats : Capelle aan den IJssel

Bij ons zit je bovenop de nieuwste ontwikkelingen. Aan jou om te bepalen of je daarin mee wil doen. Ben je geïnteresseerd?

Stuur dan snel je motivatiebrief en CV aan:

Logi-App BV
Lentedans 49B
2907 AX Capelle aan den IJssel
Tav Personeelzaken
info@logi-app.nl