Lentedans 49-B | 2907 AX Capelle aan den IJssel
(+31) 88-8722489
info@logi-app.nl

Samen kom je verder

Logi-App breidt functionaliteit verder uit door integratie met de Green Flow app van Dynniq en gaat een samenwerking aan met Navitrans.

Afremmen en optrekken kost veel tijd en veel brandstof. Logi-App en Dynniq zijn een partnership aangegaan waardoor een chauffeur dit minder vaak hoeft te doen. Dynniq levert de Green Flow app die zorgt voor verbinding met slimme verkeerslichten in de Connected Transport Corridors. Logi-App integreert deze app naadloos in het systeem. GVT Transport & Logistics, Dobbe Transport en Sluyter Logistics maken al gebruik van deze nieuwe mogelijkheid.

Connected Transport Corridors

Connected Transport Corridors, ook bekend als CTC, is een landelijk project waarin overheden en bedrijfsleven samenwerken. Het doel van dit project is verduurzamen van het weggebruik en het verbeteren van de doorstroming en de verkeersveiligheid met behulp van automatisering en moderne communicatietechniek.

Voorrang voor vrachtverkeer

Connected Transport Corridors maken gebruik van intelligente verkeersregelinstallaties, slimme stoplichten die met elkaar communiceren. Een zender in een vrachtwagen stuurt een signaal uit dat wordt opgevangen door de stoplichten. Als er geen vrachtverkeer is op de kruisende weg, wordt het stoplicht voor de vrachtwagen op groen gezet. Als er wel vrachtverkeer is, meet de stoplichten hoeveel vrachtwagens er zijn en vergelijken de aantallen met elkaar. De weg met de meeste vrachtwagens krijgt dan voorrang.

Partnership met Dynniq

Dynniq levert de Green Flow app en Logi-App verzorgt de koppeling met het Logi-App systeem. Daarnaast levert Dynniq actuele verkeersinformatie, zoals files en omleidingen. Logi-App verwerkt deze informatie en de navigatie past de route automatisch aan om obstakels te vermijden. Door de integratie met de Green Flow app en automatische aanpassing aan de actuele verkeerssituatie zorgt Logi-App voor een optimale verbinding met de kortst mogelijke reistijd.

Partnership met Navitrans

Navitrans is leverancier van een bekend en gewaardeerd transportmanagementsysteem (TMS). Logi-App en Navitrans hebben hun software geïntegreerd en zijn een partnership aangegaan. Logi-App registreert alle real time informatie van een rit, zoals o.a. het aflevermoment van goederen en wachttijden. Daarnaast kan de chauffeur ook informatie toevoegen zoals de staat van de afgeleverde zending op het moment van ontvangst. Logi-App slaat deze informatie op en verstuurt het ook naar het TMS van Navitrans.

Snel toegang tot nieuwe techniek

Logi-App levert alle functionaliteiten van een boordcomputer via een app voor mobiele telefoons. Dat heeft grote voordelen. De ouderwetse boordcomputer is ontwikkeld als een gesloten systeem. Logi-App is een open systeem, het is ontwikkeld als platform voor samenwerking met andere systemen. Daardoor kan de functionaliteit eenvoudig worden uitgebreid, met behoud van bedrijfszekerheid en veiligheid. Gebruikers van Logi-App kunnen er daarom op vertrouwen dat zij snel gebruik kunnen maken van nieuwe mogelijkheden: Logi-App is toekomstbestendig.