Lentedans 49-B | 2907 AX Capelle aan den IJssel
(+31) 88-8722489
info@logi-app.nl

Alles onder controle bij transport van gevoelige producten

Overslag en transport van gevoelige producten kan eenvoudiger en beter. Met Logi-app beperkt u uw risico voor aansprakelijkheid, houdt u controle over de lading en vermindert u uw administratieve belasting.

De kwaliteit van gevoelige producten zoals medicijnen en voedingsmiddelen kan worden aangetast door schommelingen in temperatuur, vochtigheid of luchtdruk. Het transport en de overslag van deze goederen zijn dan ook omgeven met allerlei regels en voorschriften, zoals GDP, BRC en HACCP. U weet wat dat betekent: veel meten, controleren en administreren, heel veel administreren. Dat kan eenvoudiger.

Minder administratie voor logistiek

Logi-app biedt u een oplossing die volledig automatisch alle relevante kentallen meet en de meetgegevens opslaat. Daarmee voorkomt u fouten en bespaart u veel administratief werk. Logi-app werkt hiervoor samen met Nastrax. Nastrax is gespecialiseerd in het meten, verzamelen en verwerken van data, zoals temperatuur en luchtvochtigheid. Naast deze gegevens registreert Nastrax ook alle handelingen, zoals het aankoppelen van een trailer aan een trekker en het aantal keer dat een laaddeur wordt geopend.

Realtime alle essentiële gegevens

Alle gegevens worden samengebracht in Logi-app. Daar ontstaat het complete beeld van het vervoerstraject.
Op ieder tijdstip is te zien waar de lading zich bevindt, wie de bestuurder is, in welk voertuig, en wat de condities zijn van de lading en in de laadruimte.
De gegevens kunnen worden uitgewerkt in een logboek. Daarin kan de klant zien wanneer de lading is afgeleverd en wat de temperatuur van de goederen was op het moment van aflevering. Deze gegevens zijn essentieel, onder meer voor controle op naleving van de HACCP-regels en voor audits voor ziekenhuizen.

24/7 de juiste gegevens

Nastrax maakt en installeert de meetsystemen en levert zelf de software en de hardware. Daardoor kan alles op maat worden gemaakt voor specifieke omstandigheden en meet Nastrax precies waar het om gaat. Dus niet de temperatuur van het koelsysteem maar de temperatuur van de lading of de koelruimte. Alle gegevens worden 24/7 realtime gemonitord en zijn direct zichtbaar in Logi-app.

Alles-in-één voor logistieke keten

Logi-app blijft zich verder ontwikkelen en zoekt oplossingen voor iedere uitdaging in de logistieke keten. Alles om het werk sneller en eenvoudiger te maken, en controle en betrouwbaarder te verbeteren.