Lentedans 49-B | 2907 AX Capelle aan den IJssel
(+31) 088-8722489
info@logi-app.nl

Smartphone als boordcomputer

Een smartphone als boordcomputer? Ontdek de mogelijkheden

Het tijdperk dat boordcomputers duur zijn of dat hiervoor omslachtige hard- en software nodig is, is wat ons betreft voorbij. Logi-App biedt u de mogelijkheid om een smartphone als boordcomputer te gebruiken. Met deze mobiele boordcomputer voorziet u al uw wagens en chauffeurs van zeer uitgebreide mogelijkheden op het gebied van ritregistratie en voertuiggegevens. Ten opzichte van traditionele systemen bent u een stuk voordeliger uit met een smartphone als boordcomputer, terwijl u dezelfde en wellicht nog meer mogelijkheden heeft. Een ander uniek voordeel is dat het zelfs mogelijk is om charters te voorzien van een boordcomputer app op hun smartphone.

App downloadenBel: 088 8722489

De voordelen van een smartphone als boordcomputer

Android boordcomputer app

Wanneer u gebruik maakt van een boordcomputer op de smartphone, betekent dit dat u profiteert van een aantal unieke voordelen. Allereerst bieden wij met onze Logi-App een zeer betaalbare oplossing. In vergelijking met traditionele boordcomputers, liggen de kosten van onze mobiele boordcomputer een stuk lager. U betaalt een zeer scherp bedrag per dag of per maand en krijgt daarvoor heel veel verschillende functionaliteiten terug. Dankzij online connectiviteit profiteert u zelfs van enkele voordelen die traditionele boordcomputers u niet kunnen bieden, zoals directe verwerking van sign-on-glass ondertekende vrachtbrieven en realtime inzage in voertuigdata.

Daarnaast hoeft u geen dure apparatuur aan te schaffen en zit u niet vast aan een lastige en tijdrovende inbouw. Onze app is ontwikkeld voor moderne Android smartphones. Chauffeurs die over zo’n smartphone beschikken, kunnen deze in een handomdraai omtoveren tot een mobiele boordcomputer. Hoewel de software plug & play is, kunnen wij de installatie uiteraard ook voor u verzorgen, waarbij wij alles zo regelen zoals u het wenst. Indien gewenst kunnen wij u gebruiksklare Samsung smartphones leveren waarop onze app reeds is geïnstalleerd. U kunt hiermee vervolgens direct aan de slag.

Uniek: ook voor charters

Maakt u in uw organisatie gebruik van de diensten van charters, dan biedt een smartphone als boordcomputer nog een uniek voordeel; op zeer eenvoudige en kostenefficiënte wijze kunt u ook al uw charters voorzien van een eigen boordcomputer. U zult dezelfde inzichten in hun werkzaamheden krijgen als die u al hebt in uw eigen chauffeurs.

U had nog nooit zoveel inzicht in data

Of u nu realtime voertuiggegevens in wilt zien, rit- en rustregistratie wilt bekijken of uw chauffeurs wilt voorzien van barcode scanners of emballageregistratie: deze app kan het allemaal en meer. U had nog nooit zoveel inzicht in data en mogelijkheden om uw werkwijze te optimaliseren, terwijl u ook nog eens kosten bespaart. Ook is onze backoffice (Logi-Web) dusdanig vernieuwd dat u in één oogopslag alle relevante informatie en data kunt inzien van uw dagelijkse operatie.