Lentedans 49-B | 2907 AX Capelle aan den IJssel
(+31) 88-8722489
info@logi-app.nl

Een smartphone als boordcomputer? Ontdek de mogelijkheden

Het tijdperk dat boordcomputers duur zijn of dat hiervoor omslachtige hard- en software nodig is, ligt wat ons betreft ver achter ons. Logi-App biedt u namelijk de mogelijkheid om een smartphone als complete all-in-one boordcomputer te gebruiken. Met deze mobiele boordcomputer voorziet u al uw wagens en chauffeurs van zeer uitgebreide mogelijkheden op het gebied van ritregistratie en voertuiggegevens. Ten opzichte van traditionele systemen bent u een stuk voordeliger uit met een smartphone als boordcomputer, terwijl u minimaal dezelfde en wellicht nog meer mogelijkheden heeft. Een ander uniek voordeel is dat het zelfs mogelijk is om charters te voorzien van een boordcomputer app op hun smartphone. Op deze manier kunt u de werkzaamheden en het rijgedrag van uw charters ook volledig monitoren en analyseren.

App downloadenBel: 088 8722489

De voordelen van een smartphone als boordcomputer

Android boordcomputer app

Wanneer u gebruik maakt van een smartphone als boordcomputer, betekent dit dat u profiteert van een aantal unieke voordelen. Allereerst bieden wij met onze Logi-App een zeer betaalbare oplossing. In vergelijking met traditionele boordcomputers, liggen de kosten van onze mobiele boordcomputer een stuk lager. U betaalt een zeer scherp bedrag per dag of per maand en krijgt daarvoor heel veel verschillende functionaliteiten terug. Dankzij online connectiviteit profiteert u zelfs van enkele voordelen die traditionele boordcomputers u niet kunnen bieden, zoals directe verwerking van sign-on-glass ondertekende vrachtbrieven en realtime inzage in voertuigdata.

Daarnaast hoeft u geen extra devices aan te schaffen en zit u niet vast aan een lastige en tijdrovende inbouw. Onze baanbrekende app is ontwikkeld voor moderne Android smartphones. Chauffeurs die over zo’n smartphone beschikken, kunnen deze in een handomdraai omtoveren tot een mobiele boordcomputer. Hoewel de software plug & play ready is, kunnen wij de installatie uiteraard ook voor u verzorgen, waarbij wij alles zo regelen en instellen zoals u dat wenst. Indien gewenst kunnen wij u gebruiksklare Samsung smartphones leveren waarop onze app reeds is geïnstalleerd. U kunt hiermee vervolgens direct aan de slag. Zeker vermeldenswaardig is het feit dat onze app multi-language is. Dit wil zeggen dat ook buitenlandse chauffeurs uitstekend uit de voeten kunnen met onze boordcomputer.

Uniek: ook voor charters

Maakt u in uw organisatie gebruik van de diensten van charters, dan biedt een smartphone als boordcomputer nog een uniek voordeel; op zeer eenvoudige en kostenefficiënte wijze kunt u ook al uw charters voorzien van een eigen boordcomputer. U zult dezelfde inzichten in hun werkzaamheden krijgen als die u al heeft in uw eigen chauffeurs, hoe prettig is dat!

U had nog nooit zoveel inzicht in data

Of u nu realtime voertuiggegevens in wilt zien, rit- en rustregistratie wilt bekijken of uw chauffeurs wilt voorzien van barcode scanners of emballageregistratie; Logi-App kan het allemaal. En meer. U had nog nooit zoveel inzicht in data en mogelijkheden om uw werkwijze te optimaliseren, terwijl u ook nog eens kosten bespaart. Ook is onze backoffice (Logi-Web) dusdanig vernieuwd dat u in één oogopslag alle relevante informatie en data kunt inzien van uw dagelijkse operatie.


Plug and play

Het installeren van de app en de inbouw in de vrachtwagen zijn in een mum van tijd gebeurd. Wij stellen de app in op uw wensen en eisen.

Baanbrekend prijsmodel

De extreem lage aanschaf-, gebruiks-, en installatiekosten maken van de Logi-App een aantrekkelijke vervanging van bestaande oplossingen

Een oplossing voor alles

Logi-App is een geïntegreerde totaal oplossing die alle functionaliteiten biedt die u van een boordcomputer mag verwachten en meer, bijvoorbeeld foto- en scanfunctionaliteiten.