Lentedans 49-B | 2907 AX Capelle aan den IJssel
(+31) 88-8722489
info@logi-app.nl

Behoud de grip met deze rijtijdenwet app

Door de steeds strengere controle op de rij- en rusttijden van chauffeurs, is het belangrijk om hen te voorzien van een degelijke en betrouwbare tijdregistratie app. Met een goede rij- en rusttijdenregistratie bent u er niet alleen van verzekerd dat uw chauffeurs fit blijven achter het stuur, maar ook dat zij voldoen aan de wettelijke maxima voor rijtijden en uiteraard de minimale rusttijden. Een rij- en rusttijden app kunt u via talloze aanbieders krijgen, maar wanneer u kiest voor onze rijtijdenwet app, profiteert u van nog veel meer mogelijkheden en voordelen dan alleen de activiteiten- en tijdregistratie van transport en chauffeurs.

App downloadenBel: 088 8722489

De zekerheid die de rijtijdenwet app u biedt

Boordcomputer app met tijdregistratie

U heeft ongetwijfeld blind vertrouwen in uw chauffeurs en dat is meestal ook terecht. Op sommige gebieden kunt u echter geen risico’s nemen. Wanneer het aankomt op activiteiten- en tijdregistratie in transport, heeft u liever niet dat chauffeurs zelf hoeven zorgen voor rij- en rusttijdenregistratie. Dit is nauwelijks te controleren en een overtreding van de regels kan grote financiële gevolgen hebben. Uiteraard let u niet alleen streng op de rij- en rusttijden omdat de wet dit zegt, maar ook omdat u wilt dat uw chauffeurs veilig aan het verkeer deelnemen en uitgerust achter het stuur zitten. De EU stelt een flink aantal regels op dit gebied. Chauffeurs mogen maximaal 9 uur per dag rijden (tweemaal per week mag er een uitzondering van 10 uur worden gemaakt), waardoor de wekelijkse rijtijd nooit meer dan 56 uur en de tweewekelijkse rijtijd nooit meer dan 90 uur mag bedragen. Ook mogen chauffeurs niet meer dan 4,5 uur aaneengesloten rijden. Ook de rusttijden zijn tot in detail vastgelegd in de wet.

Hoe weet u nu zeker of uw chauffeurs aan deze eisen voldoen? Met onze rijtijdenwet app zorgt u er automatisch voor dat alle activiteiten- en tijdsregistratie van uw transport worden vastgelegd. Rij- en rusttijdenregistratie is op die manier altijd goed verzorgd, waardoor uw chauffeurs altijd op de hoogte zijn van hun resterende rij- of diensttijd. Deze gegevens zijn ook voor u realtime inzichtelijk. Met onze rij- en rusttijden app behoudt u te allen tijde inzicht en controle en kunt u bijsturen waar nodig.

Geen separate software nodig

Naast een rijtijdenwet app is Logi-App ook een volledige boordcomputer die beschikt over alle data die u maar kunt wensen. Het unieke voordeel van onze app is dat u geen extra devices of separate software nodig heeft. De app werkt op alle moderne Android smartphones en is plug & play ready. Nog niet eerder kon u zoveel data van uw wagens en chauffeurs bekijken tegen zeer geringe kosten. U betaalt namelijk een laag bedrag per dag of per maand om van de tijdregistratie app en alle extra functionaliteiten gebruik te kunnen maken.


Plug and play

Het installeren van de app en de inbouw in de vrachtwagen zijn in een mum van tijd gebeurd. Wij stellen de app in op uw wensen en eisen.

Baanbrekend prijsmodel

De extreem lage aanschaf-, gebruiks-, en installatiekosten maken van de Logi-App een aantrekkelijke vervanging van bestaande oplossingen

Een oplossing voor alles

Logi-App is een geïntegreerde totaal oplossing die alle functionaliteiten biedt die u van een boordcomputer mag verwachten en meer, bijvoorbeeld foto- en scanfunctionaliteiten.