Lentedans 49-B | 2907 AX Capelle aan den IJssel
(+31) 88-8722489
info@logi-app.nl

Zeer eenvoudig online tekenen van vrachtbrieven

Een vloeiend en optimaal werkproces is zeer wenselijk voor iedereen die werkt in de transportsector en de logistieke dienstverlening. Niet alleen voor u, maar ook voor uw chauffeurs. Het is hun kerntaak om vracht zo snel en veilig mogelijk van A naar B te krijgen. Uiteraard zijn er daarbij diverse (wettelijke) verplichtingen waaraan zij moeten voldoen en processen die moeten worden gevolgd. Het door de ontvanger laten tekenen van vrachtbrieven bijvoorbeeld. Dit kan niet alleen veel tijd in beslag nemen, maar is ook gevoelig voor onduidelijkheden op en/of kwijtraken van deze belangrijke documenten. Zeker wanneer uw chauffeurs meerdere adressen aandoen en/of veel vracht vervoeren, zullen er heel wat vrachtbrieven moeten worden ondertekend. Dankzij onze app kunnen uw chauffeurs zeer eenvoudig zorgen voor het online laten tekenen van vrachtbrieven (sign-on-glass). Dit is een stuk eenvoudiger en u loopt geen risico op het beschadigen van formulieren of het kwijtraken van een handtekening.

App downloadenBel: 088 8722489

Online tekenen van vrachtbrieven middels sign-on-glass

Boordcomputer app met onderteken-functie

Met behulp van sign-on-glass techniek is het mogelijk om digitaal vrachtbrieven te tekenen. Uw chauffeurs hoeven niet meer met stapels papierwerk op pad, maar kunnen zeer eenvoudig de benodigde vrachtbrieven op het scherm tonen, waar deze kunnen worden ondertekend door de ontvanger. De drukgevoelige schermen van smartphones maken sign on glass mogelijk.

Onze app maakt gebruik van Android-techniek en is geschikt voor moderne Android-smartphones. Dankzij de touchscreen techniek van deze toestellen kunnen vrachtbrieven worden ingevuld en ondertekend met een naam en handtekening. Sign on glass is niet alleen een bijzonder snelle en eenvoudige manier voor het online tekenen van vrachtbrieven; omdat het online plaatsvindt, kan het document direct worden opgeslagen en verstuurd. Bij snelle verwerking van vracht en/of vrachtbrieven kan dit een grote meerwaarde vormen. Er hoeft niet meer gewacht te worden op een eventuele extra bevestiging.

Geen extra apparatuur

Omdat wij onze sign on glass mogelijkheid tot het online tekenen van vrachtbrieven op smartphones kunnen aanbieden, bent u niet alleen verlost van papieren vrachtbrieven, maar heeft u eveneens geen extra devices nodig. Dure handhelds zijn op deze manier overbodig. Indien uw chauffeurs reeds beschikken over een geschikte Android smartphone, kan de Logi-App hier eenvoudig op worden geïnstalleerd. Wij kunnen u tevens nieuwe Samsung smartphones leveren waarop onze app en software reeds zijn geïnstalleerd. U kunt daarmee direct aan de slag en u zult tevens aangenaam verrast zijn over de verrassend lage kosten. Tegen zeer lage maandelijkse of zelfs dagelijkse tarieven, beschikt u naast deze moderne manier om vrachtbrieven te tekenen ook nog eens over een all-in-one boordcomputer waarmee u de belangrijkste gegevens van uw chauffeurs en wagens kunt registreren.


Plug and play

Het installeren van de app en de inbouw in de vrachtwagen zijn in een mum van tijd gebeurd. Wij stellen de app in op uw wensen en eisen.

Baanbrekend prijsmodel

De extreem lage aanschaf-, gebruiks-, en installatiekosten maken van de Logi-App een aantrekkelijke vervanging van bestaande oplossingen

Een oplossing voor alles

Logi-App is een geïntegreerde totaal oplossing die alle functionaliteiten biedt die u van een boordcomputer mag verwachten en meer, bijvoorbeeld foto- en scanfunctionaliteiten.