Lentedans 49-B | 2907 AX Capelle aan den IJssel
(+31) 88-8722489
info@logi-app.nl

Driver App; toegankelijk en betaalbaar

Of uw wagenpark nu uit slechts tien of juist honderden auto’s bestaat: het is erg belangrijk om overzicht te houden over het functioneren van uw chauffeurs en uw bedrijf. Met onze Driver App is dit en nog veel meer mogelijk. Met een brede scala aan functies in combinatie met de flexibiliteit en toegankelijkheid van hedendaagse software, biedt de Driverapp een uitkomst voor elke logistieke of transportonderneming, of u nu pakketten, containers, gekoelde producten of iets anders vervoert. De Logi-App is bovendien simpel in gebruik en erg betaalbaar. Vele tevreden klanten gingen u al voor en kozen voor onze gebruiksvriendelijke en baanbrekende Driver-App.

App downloadenBel: 088 8722489

Functionaliteiten van de Driver-App

Compleet boordcomputer-systeem in Android app

De Driverapp bestaat uit een combinatie van verschillende handige functionaliteiten. Het enige dat uw chauffeurs nodig hebben om hier gebruik van te maken, is een werkende smartphone. De Logi-App helpt u met tijdsregistratie, zoals met het registreren van rij- en rusttijden, overzichten van urenregistratie en integratie van CAO-pakketten. Daarnaast kan de Driver App de rijstijl van uw chauffeurs beoordelen door automatisch tachograafgegevens te downloaden. Zo bent u ervan verzekerd dat uw chauffeurs zichzelf en uw producten niet in gevaar brengen op de weg. Het is bovendien heel eenvoudig om met de Logi-App tussen verschillende activiteiten of operaties te schakelen. Met de app switcht een chauffeur op één dag moeiteloos tussen bijvoorbeeld containerritten en distributieritten, zonder hiervoor extra handelingen of administratie te hoeven verrichten.

Ook uw klanten ervaren voordelen met onze Driver-App. Zo hebben we uitgebreide functionaliteiten voor Track & Trace ontwikkeld. Hiermee kunt u uw klant precieze, actuele leveringsinformatie geven, waarmee u zich onderscheidt van de concurrentie. Ook heeft u zelf meer controle over de planning van uw ritten. Daarnaast kunnen uw chauffeurs met de Driver App 1D- en 2D-barcodes scannen, wat het laden en lossen van goederen vergemakkelijkt. Ook is de app te integreren met software van derden, beheerst deze verschillende talen en is deze uiterst goed beveiligd. Daarnaast is het ook heel goed mogelijk om de Driverapp te gebruiken wanneer u werkt met charters. Ook in dit geval krijgt u een volledig overzicht van hun werkzaamheden, net als bij uw eigen chauffeurs.

Driverapp voor een goede prijs

Niet alleen het uitgebreide inzicht dat u krijgt in de werkwijze van uw bedrijf is uniek aan onze Driver App. Dankzij onze innovatieve methodes weten we de prijs van Logi-App ook uitzonderlijk laag te houden. De app is compatibel met veel van de smartphones die uw chauffeurs al bezitten, maar het is ook mogelijk om de Driver-App geïnstalleerd op Samsung telefoons aan te leveren. Het grootste kostenvoordeel van onze Driverapp zit hem echter in het combineren van verschillende functionaliteiten en modules in één. U bent niet meer afhankelijk van meerdere devices en software waarvoor u afzonderlijke en dure abonnementen moet afsluiten. U maakt voor een vast bedrag per dag of per maand gebruik van de Driverapp, waarmee u de beschikking heeft over alle functionaliteiten die uw bedrijf nodig heeft.

U zult versteld staan van het gemak waarmee Logi-App inzicht biedt in het functioneren van uw bedrijf. Bovendien maakt u met deze app eenvoudig gebruik van "Logi-Web", onze backoffice. Hier krijgt u in één oogopslag inzicht in alles wat er op een dag gebeurt binnen het bedrijf; van verstuurde berichten tot voltooide leveringen en de realtime positie van uw chauffeurs op de kaart. Met onze Driver-App is het mogelijk om de werkwijze van uw bedrijf tot in de puntjes te optimaliseren. Stel zowel uw medewerkers als uw klanten tevreden met het gemak van Logi-App.


Plug and play

Het installeren van de app en de inbouw in de vrachtwagen zijn in een mum van tijd gebeurd. Wij stellen de app in op uw wensen en eisen.

Baanbrekend prijsmodel

De extreem lage aanschaf-, gebruiks-, en installatiekosten maken van de Logi-App een aantrekkelijke vervanging van bestaande oplossingen

Een oplossing voor alles

Logi-App is een geïntegreerde totaal oplossing die alle functionaliteiten biedt die u van een boordcomputer mag verwachten en meer, bijvoorbeeld foto- en scanfunctionaliteiten.