Lentedans 49-B | 2907 AX Capelle aan den IJssel
(+31) 88-8722489
info@logi-app.nl

De all-in-one boordcomputer voor vrachtwagens

Als ondernemer in de logistieke dienstverlening of transportsector weet u hoe belangrijk het is om, al dan niet real-time, inzicht te hebben in allerlei soorten data. Voor een optimale bedrijfsvoering wilt u graag inzicht hebben in zo veel mogelijk gegevens en de mogelijkheid hebben om op basis hiervan optimalisaties door te kunnen voeren en processen en planningen bij te sturen. Wij bieden u een all-in-one boordcomputer voor de vrachtwagen waarmee dit allemaal mogelijk is. Nog niet eerder kon u beschikken over zoveel data en mogelijkheden tegen zulke lage kosten. Wij nemen u graag in vogelvlucht mee langs enkele van de belangrijkste features en functies van onze boordcomputer voor de vrachtwagen.

App downloadenBel: 088 8722489

Boordcomputer met emballage registratie

Boordcomputer app voor vrachtwagens

Emballage registratie is een van de meest waardevolle functies die onze app u kan bieden. Onze boordcomputer met emballage registratie zorgt voor flinke besparingen omdat alle emballagewisselingen nauwkeurig worden bijgehouden bij het laden en lossen. Op deze manier raakt u onderweg geen pallets, bakken en rolcontainers "kwijt". En zoekgeraakte pallets, rolcontainers en andere emballage zijn voor de transporteur nu eenmaal een enorme kostenpost.

Boordcomputer met motormanagementintegratie

Een goede chauffeur gaat verstandig om met zijn of haar voertuig. Dankzij onze boordcomputer met motormanagementintegratie kunt u de rijstijl van uw chauffeurs inzien en monitoren of zij uw kostbare voertuigen op de juiste manier behandelen, waarbij u uiteraard ook cruciale zaken als brandstofverbruik bij kunt houden.

Boordcomputer met rijstijlbeoordeling

Het is niet alleen van belang om te weten of uw chauffeurs in technisch opzicht goed omgaan met uw voertuigen; de verkeersveiligheid geniet uiteraard de hoogste prioriteit, zowel voor de chauffeur als voor de medeweggebruikers. Met onze boordcomputer met rijstijlbeoordeling kunt u zien of uw chauffeurs zich bijvoorbeeld aan de maximumsnelheid houden en respect hebben voor de verkeerssituaties en -regels en zich daardoor veilig en ongeschonden door het verkeer bewegen.

Boordcomputer met schaderegistratie

Uw chauffeurs zijn heel veel onderweg en maken ontzettend veel kilometers. Dit brengt uiteraard risico’s met zich mee. Statistisch gezien zal een chauffeur helaas een keer schade aan zijn of haar voertuig oplopen of rijden. In die gevallen is het fijn om te weten dat u beschikt over een boordcomputer met schaderegistratie. U kunt gegevens van de boordcomputer inzien die ten tijde van de schade werden geregistreerd, maar uw chauffeur heeft ook de mogelijkheid om zelf de schade te melden, inclusief het maken en uploaden van duidelijke foto’s.

Nog veel meer mogelijkheden tegen zeer scherpe tarieven

Naast deze belangrijke functies, biedt Logi-App u nog veel meer functies en inzichten die uw werk en dat van uw chauffeurs vergemakkelijken en u tijdwinst en geldbesparing kunnen opleveren. Denk aan zaken als barcode scanning, emballage registratie, tijd- en ritregistratie, rustregistratie en nog veel meer. Met onze vernieuwde applicatie "Logi-Web" heeft u direct inzicht in alle relevante data en informatie betreffende de actuele operatie. Denk hierbij aan een realtime positie-overzicht zodat u te allen tijde weet waar uw voertuigen zich bevinden en track and race van de te vervoeren zendingen. Dit zullen uw klanten ook zeker op waarde weten te schatten.

Onze app is geschikt voor moderne Android-telefoons en beschikt over plug & play installatie die wij, indien gewenst, uiteraard graag voor u kunnen verzorgen. Naast de uitgebreide mogelijkheden van deze boordcomputer voor vrachtwagens, profiteert u ook van zeer lage dagelijkse of maandelijkse kosten en maakt deze boordcomputer veel andere, losse devices overbodig. Ook is de app multi-language ingericht wat inhoudt dat ook buitenlandse chauffeurs de boordcomputer eenvoudig kunnen bedienen. Benieuwd naar deze geavanceerde en baanbrekende app? Neem vandaag nog contact met ons op voor het maken van een afspraak voor een demo. Wij laten u graag zien wat Logi-App ook voor uw organisatie kan betekenen.


Plug and play

Het installeren van de app en de inbouw in de vrachtwagen zijn in een mum van tijd gebeurd. Wij stellen de app in op uw wensen en eisen.

Baanbrekend prijsmodel

De extreem lage aanschaf-, gebruiks-, en installatiekosten maken van de Logi-App een aantrekkelijke vervanging van bestaande oplossingen

Een oplossing voor alles

Logi-App is een geïntegreerde totaal oplossing die alle functionaliteiten biedt die u van een boordcomputer mag verwachten en meer, bijvoorbeeld foto- en scanfunctionaliteiten.