Lentedans 49-B | 2907 AX Capelle aan den IJssel
(+31) 88-8722489
info@logi-app.nl

De ideale boordcomputer voor charters

Veel transportbedrijven en andere logistieke dienstverleners maken zeer regelmatig gebruik van de diensten van charters. Dat is logisch, want in bepaalde gevallen zijn charters voordeliger om in te zetten dan de eigen, vaste wagens en chauffeurs. Zeker in piektijden of tijdens seizoenswerk is de inzet van charters een hele goede optie om de transportcapaciteit tijdelijk te vergroten. Charters zijn echter lastiger te monitoren dan de eigen chauffeurs. Het controleren van gemaakte afspraken en gereden ritten van charters is vaak een stuk arbeidsintensiever dan het controleren van de eigen vloot met de eigen chauffeurs. Om hetzelfde inzicht in de werkzaamheden van charters te krijgen als in dat van de eigen chauffeurs, hebben wij de ideale charter app voor u ontwikkeld. Met deze boordcomputer voor charters beschikt u over identieke mogelijkheden en inzichten als bij uw eigen chauffeurs, dit met behoud van de voordelen die de charters u bieden. Tevens is de app multi-language waardoor deze ook voor buitenlandse charters eenvoudig te gebruiken is.

App downloadenBel: 088 8722489

De mogelijkheden die onze boordcomputer voor charters u biedt

Boordcomputer app voor transportsector

Wanneer u gebruik maakt van charters dient u zeker een bepaalde mate van vertrouwen in hen te hebben. U heeft waarschijnlijk een historie en relatie met hen opgebouwd en weet dus uit ervaring dat zij de juiste mensen zijn voor uw organisatie. Desondanks heeft u vaak niet dezelfde inzichten in hun werkzaamheden als bij uw eigen medewerkers. Zijn uw charters wel echt voordeliger? Werken zij net zo snel en efficiënt als uw eigen chauffeurs? Houden zij zich ook aan de regels, gaan zij zorgvuldig om met de vracht en hebben zij een veilige rijstijl? Uw eigen wagenpark is wellicht al uitgerust met voorzieningen die u helpen om deze vragen te beantwoorden, maar bij charters blijft het te vaak gissen.

Met onze app voor charters krijgt u nu ook een antwoord op al deze vragen. Onze charter app biedt u inzicht in alle data die u ook krijgt van uw eigen chauffeurs. De belangrijkste functies zijn onder andere: activiteiten- en tijdsregistratie, rij- en rusttijdenregistratie, afwijking registratie, communicatie middels telefoon en berichten, activiteitsafhankelijke vragenpaden, uitgebreide track & trace en nog veel meer. Nooit eerder kon u beschikken over zo veel data van en over uw charters. Onze boordcomputer gaat u zeker vooruit helpen om uw organisatie nog efficiënter in te kunnen richten. Zeker met onze backoffice "Logi-Web" heeft u in één oogopslag inzicht in alle relevante informatie en data.

Te gebruiken op moderne Android-toestellen

Onze app voor charters is te gebruiken op alle moderne Android-toestellen. Indien de charter beschikt over een eigen Android-telefoon, kan de app hier eenvoudig op worden geïnstalleerd. Wij kunnen echter ook een Samsung-toestel leveren waarop onze app reeds is geïnstalleerd. Voor welke optie u ook kiest; u profiteert niet alleen van de riante mogelijkheden, maar ook van de zeer scherpe tarieven van onze charter app. U betaalt namelijk een zeer lage prijs per dag of per maand; een perfecte oplossing voor wie werkt met charters.


Plug and play

Het installeren van de app en de inbouw in de vrachtwagen zijn in een mum van tijd gebeurd. Wij stellen de app in op uw wensen en eisen.

Baanbrekend prijsmodel

De extreem lage aanschaf-, gebruiks-, en installatiekosten maken van de Logi-App een aantrekkelijke vervanging van bestaande oplossingen

Een oplossing voor alles

Logi-App is een geïntegreerde totaal oplossing die alle functionaliteiten biedt die u van een boordcomputer mag verwachten en meer, bijvoorbeeld foto- en scanfunctionaliteiten.