Lentedans 49-B | 2907 AX Capelle aan den IJssel
(+31) 88-8722489
info@logi-app.nl

De boordcomputer met de laagste maandkosten

Als transportondernemer of wagenparkbeheerder is het voor u van groot belang dat u de belangrijkste onderdelen van het transportproces kunt inzien, controleren en beheren. Wanneer uw chauffeurs onderweg zijn, wilt u graag realtime inzage in de planning, de vorderingen van de rit en er zeker van zijn dat alles volgens planning verloopt. Om dit te bewerkstelligen zijn er talloze systemen op de markt, zowel hardwarematig als softwarematig. U heeft hier ongetwijfeld al de beschikking over en weet dat dit een behoorlijke investering vergt. De zekerheid van een geavanceerde boordcomputer en andere toepassingen zijn die investering meer dan waard. Het is voor u echter mogelijk om geld te besparen én daarbij tevens alle mogelijkheden die u wenst te kunnen gebruiken binnen één enkele toepassing. Wij bieden u Logi-App, de boordcomputer met de laagste maandkosten én de meest geavanceerde mogelijkheden.

App downloadenBel: 088 8722489

Hoe wij de boordcomputer met de laagste maandkosten kunnen aanbieden

Boordcomputer app

Onze geavanceerde boordcomputer is geen stand alone ontwikkelde boordcomputer, maar deze maakt gebruik van de mogelijkheden die hedendaagse smartphones te bieden hebben. Deze telefoons beschikken namelijk over alle benodigde hardware om de softwaretoepassingen die u nodig heeft mogelijk te maken. Onze Logi-App is gebouwd op het Android systeem en beschikt hierdoor over mogelijkheden waarvoor u normaal gesproken vaak meerdere devices en/of softwarepakketten nodig heeft. Wij bieden u een all-in-one oplossing die ook nog eens de boordcomputer met de laagste maandkosten vormt.

Wij bieden de app aan tegen zeer scherpe kosten per maand of per dag. U hoeft dus geen dure hardware of software extra aan te schaffen. De app kan geïnstalleerd worden op reeds aanwezige, geschikte Android-toestellen, maar indien gewenst kunnen wij u een kant en klare oplossing bieden in de vorm van plug & play Samsung telefoons met onze software hierop reeds geïnstalleerd. Voor welke mogelijkheid u ook kiest; installatie is zeer eenvoudig en voordelig.

Niet alleen de laagste kosten; ook de ruimste mogelijkheden

Onze geavanceerde boordcomputer biedt u niet alleen de laagste maandkosten, maar biedt u ook alle mogelijkheden die u graag wenst. De belangrijkste functionaliteiten omvatten onder andere activiteiten- en tijdsregistratie, rij- en rustregistratie, motormanagementintegratie, rijstijlbeoordeling, een schademodule inclusief uploaden van foto’s, een digitale documentenmodule, real time integratie met software van derden, barcode scanner, track & trace en nog veel meer. Wanneer u voor Logi-App kiest, bent u niet alleen verzekerd van de boordcomputer met de laagste maandkosten, maar ook van de meest complete all-in-one oplossing voor chauffeurs en logistieke bedrijven, waarmee u tal van andere dure systemen overbodig maakt. Tevens is de app multi-language waardoor deze ook door buitenlandse chauffeurs eenvoudig in gebruik is.


Plug and play

Het installeren van de app en de inbouw in de vrachtwagen zijn in een mum van tijd gebeurd. Wij stellen de app in op uw wensen en eisen.

Baanbrekend prijsmodel

De extreem lage aanschaf-, gebruiks-, en installatiekosten maken van de Logi-App een aantrekkelijke vervanging van bestaande oplossingen

Een oplossing voor alles

Logi-App is een geïntegreerde totaal oplossing die alle functionaliteiten biedt die u van een boordcomputer mag verwachten en meer, bijvoorbeeld foto- en scanfunctionaliteiten.