Lentedans 49-B | 2907 AX Capelle aan den IJssel
(+31) 88-8722489
info@logi-app.nl

De boordcomputer die geschikt is voor barcode scanning

Het scannen van barcodes van de diverse zendingen is voor u als logistiek ondernemer een essentieel onderdeel van een optimaal en transparant transportproces. Jaarlijks kosten verkeerde bezorgingen de diverse transportbedrijven en pakketbezorgers zeer veel tijd en dus vanzelfsprekend ook geld. Dankzij een barcode scanner houdt u grip op de voorraad in uw magazijn, uw zendingen die onderweg zijn en de uiteindelijke bezorging hiervan. Uw klanten profiteren hier ook weer van. Chauffeurs hebben daarom ook vaak een scanner bij zich. U wilt uiteraard kunnen beschikken over deze functionaliteit en wij kunnen u deze bieden zonder dat u hiervoor een losse scanner nodig heeft. Onze boordcomputer is uitermate geschikt voor 1D en 2D barcode scanning bij laden en lossen. Het enige wat uw chauffeurs nodig hebben, is een Android bedrijfstelefoon waarop Logi-App draait. Deze boordcomputer voor de vrachtauto beschikt over een digitale documentenmodule en een systeem om barcodes te scannen. Hiermee is het scannen geen separaat proces meer, maar wordt het dankzij de boordcomputer met documentenmodule geïntegreerd in alle overige registratiewerkzaamheden die voor u als beheerder of eigenaar van essentieel belang zijn.

App downloadenBel: 088 8722489

Het voordeel van een boordcomputer met documentenmodule

Boordcomputer app met barcode-scanner

Dat onze boordcomputer geschikt is voor barcode scanning in 1D en 2D biedt u een aantal zeer belangrijke voordelen. Allereerst heeft u geen losse, veelal dure scanners meer nodig. Zeker wanneer u beschikt over een grote vloot met tientallen of wellicht zelfs met meer dan honderd voertuigen, scheelt u dit behoorlijk in de kosten. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over scanners die kwijt zijn of defect raken en deze hoeven ook niet apart geregistreerd te worden. Ook voor uw chauffeurs is het zeer prettig dat zij niet op pad hoeven met een extra device. Hun telefoon hebben zij te allen tijde al bij zich, dus is het prettig dat zij hiermee gewoon kunnen scannen. Daarnaast is de digitale documentenmodule volledig geïntegreerd in de app, wat betekent dat u realtime data kunt inzien.

Integratie met software van derden

Onze boordcomputer is niet alleen geschikt voor barcode scanning, maar deze all-in-one boordcomputer voor de vrachtauto kan ook worden gekoppeld aan software van derden. Indien u uw barcode scanners gekoppeld heeft aan een systeem voor bijvoorbeeld voorraadbeheer, kunnen wij ervoor zorgen dat de app hier ook aan gekoppeld wordt.

Volledige installatie

Wij verzorgen de volledige installatie van onze boordcomputer voor u. Wij kunnen de app leveren inclusief Samsung smartphones met plug & play functie, of ervoor zorgen dat uw huidige toestellen, uiteraard bij geschiktheid, voorzien worden van de app met alle bijbehorende functies. Mocht u direct koppelingen willen maken met bestaande systemen, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Met ons systeem zult u niet alleen kosten besparen op uw scanners, maar ook op de totale kosten van alle registratie hard- en software. Dit dankzij onze all-in-one boordcomputer voor de vrachtauto met zeer lage dagelijkse of maandelijkse kosten. Logi-App is bovendien multi-language wat inhoudt dat ook uw eventuele buitenlandse chauffeurs ermee uit de voeten kunnen.


Plug and play

Het installeren van de app en de inbouw in de vrachtwagen zijn in een mum van tijd gebeurd. Wij stellen de app in op uw wensen en eisen.

Baanbrekend prijsmodel

De extreem lage aanschaf-, gebruiks-, en installatiekosten maken van de Logi-App een aantrekkelijke vervanging van bestaande oplossingen

Een oplossing voor alles

Logi-App is een geïntegreerde totaal oplossing die alle functionaliteiten biedt die u van een boordcomputer mag verwachten en meer, bijvoorbeeld foto- en scanfunctionaliteiten.