Lentedans 49-B | 2907 AX Capelle aan den IJssel
(+31) 88-8722489
info@logi-app.nl

De all-in-one boordcomputer app is hier

Als transportondernemer en/of wagenparkbeheerder is het van cruciaal belang dat u controle en inzicht heeft én houdt over uw vloot. U wilt realtime weten waar uw voertuigen zijn, kunnen inzien hoe lang uw chauffeurs onderweg zijn, analyseren waar eventuele vertragingen of wachttijden optreden en of u dus uw planningen haalt. Tevens wilt u een goede controle hebben op uw chauffeurs of ze zich aan de verkeersregels houden en verstandig en beheerst omgaan met uw kostbare voertuigen. Wij bieden u de all-in-one logistiek app voor vrachtwagenchauffeurs die niet alleen al deze inzichten mogelijk maakt, maar nog veel meer functionaliteiten biedt. Logi-App is een boordcomputer app die specifiek ontwikkeld is met de behoeften van transportondernemers in gedachten. Deze transport app is helemaal compleet, plug & play ready en kent, zeker niet onbelangrijk, zeer lage installatie- en gebruikerskosten. Tevens heeft u ook "Logi-Web" tot uw beschikking. Met deze backoffice kunt u heel eenvoudig en overzichtelijk de voortgang van uw dagelijkse operatie zien en beheren. Denk bijvoorbeeld aan een real time positie-overzicht van uw voertuigen, uitgebreid berichtenverkeer en track and trace van de zendingen en uw voertuigen. Wat ook heel prettig is; Logi-Web is responsive en draait zowel op uw PC als op uw tablet.

App downloadenBel: 088 8722489

Boordcomputer app met geavanceerde mogelijkheden

Boordcomputer app Android

Alles wat u wenst en nodig heeft om uw vloot (vracht)voertuigen optimaal te kunnen monitoren en beheren, is mogelijk met deze logistiek app. Hij biedt u echter nog veel meer. Logi-App vormt een vervanging voor vrijwel al uw benodigde hardware en software. Het enige wat uw chauffeurs hiervoor nodig hebben, is een smartphone. De app is compatibel met Android devices en dankzij een partnership met Samsung zelfs helemaal plug & play ready op dit merk toestellen met dank aan Samsung Knox. Via het web heeft u toegang tot een uitgebreide portal met alle benodigde informatie, rapporten en inzichten. Of u nu slechts enkele, tientallen of honderden voertuigen in beheer heeft en of u actief bent in bulktransport, containertransport, distributie, koerierswerk of geconditioneerd transport; met deze app voor vrachtwagenchauffeurs heeft u de volledige controle over uw wagenpark en de dagelijkse planning en heeft u tevens een goed inzicht in het rijgedrag van de chauffeurs.

De features van deze logistiek app

Vanzelfsprekend beschikt deze transport app over alle functionaliteiten die in de loop der jaren ontwikkeld zijn. Een uitgebreide tijdregistratie geeft u inzicht in de verrichte werkzaamheden, welke weer worden vertaald naar een juiste urenregistratie en CAO-berekening. Met deze boordcomputer app beschikt u ook over bijzonder geavanceerde functies. Dankzij de koppeling met de Canbus van het voertuig, beschikt u niet alleen over een on- en offline rijstijlbeoordeling van uw chauffeurs, maar ook over het motormanagement. Ook barcode scanning, track & trace, emballageregistratie en zelfs een charterapp (module) voor het aansturen van subcontracters zijn standaard ingebouwd. U kunt te allen tijde communiceren dankzij ingebouwde telefoon- en berichtfuncties. Mocht uw chauffeur betrokken raken bij een aanrijding of er op een andere wijze schade ontstaat aan het voertuig of de goederen, dan kan dit gemeld worden in de schademodule inclusief mogelijkheid tot het maken en uploaden van foto’s.

Zeer scherpe kosten

Niet alleen de functies van de logistiek app zijn zeer innovatief, ook de kosten zijn een stuk lager dan bij onze concurrenten. Wij leveren en installeren ons systeem tegen bijzonder scherpe prijzen. Voor een vast, laag bedrag per dag of per maand beschikt u over een volwaardige boordcomputer waarmeee u niet meer afhankelijk bent van meerdere losse systemen; deze app biedt u alles wat u nodig heeft. En meer! Neem gerust eens contact met ons op voor meer informatie of voor het aanvragen van een demonstratie. Wij laten u graag zien wat Logi-App voor uw organisatie kan betekenen.


Plug and play

Het installeren van de app en de inbouw in de vrachtwagen zijn in een mum van tijd gebeurd. Wij stellen de app in op uw wensen en eisen.

Baanbrekend prijsmodel

De extreem lage aanschaf-, gebruiks-, en installatiekosten maken van de Logi-App een aantrekkelijke vervanging van bestaande oplossingen

Een oplossing voor alles

Logi-App is een geïntegreerde totaal oplossing die alle functionaliteiten biedt die u van een boordcomputer mag verwachten en meer, bijvoorbeeld foto- en scanfunctionaliteiten.