Lentedans 49-B | 2907 AX Capelle aan den IJssel
(+31) 088-8722489
info@logi-app.nl

Boordcomputer app

De all-in-one boordcomputer app is hier

Als transportondernemer of wagenparkbeheerder is het belangrijk dat u controle heeft én houdt over uw vloot. U wilt weten waar uw voertuigen zijn, kunnen inzien hoe lang uw chauffeurs onderweg zijn en of u uw planningen haalt. Tevens wilt u een goede controle of uw chauffeurs zich aan de verkeersregels houden en verstandig en beheerst omgaan met hun voertuigen. Wij bieden u de all-in-one logistiek app voor vrachtwagenchauffeurs die al deze inzichten en nog veel meer mogelijk maakt. Logi-App is een boordcomputer app die specifiek ontwikkeld is met de behoeften van logistieke ondernemers in gedachten. Deze transport app is helemaal compleet, plug & play ready en kent, zeker niet onbelangrijk, zeer lage installatie- en gebruikerskosten. Tevens hebben we nu "Logi-Web" tot uw beschikking. Met deze backoffice kunt u heel eenvoudig en overzichtelijk de voortgang van uw dagelijkse operatie zien en beheren. Denk bijvoorbeeld aan een real time positie-overzicht van uw voertuigen, uitgebreid berichtenverkeer en track and trace. Wat ook heel prettig is; Logi-Web draait zowel op uw PC als op uw tablet.

App downloadenBel: 088 8722489

Boordcomputer app met geavanceerde mogelijkheden

Boordcomputer app Android

Alles wat u wenst en nodig heeft om uw vloot (vracht)voertuigen optimaal te kunnen monitoren en beheren, is mogelijk met deze logistiek app. Hij biedt u echter nog veel meer. Logi-App vormt een vervanging van vrijwel al uw logistieke registratie hardware en software. Het enige wat uw chauffeurs hiervoor nodig hebben, is een smartphone. De app is compatibel met Android devices en dankzij een partnerschap met Samsung zelfs helemaal plug & play ready op dit merk toestellen met dank aan Samsung Knox. Via het web heeft u toegang tot een uitgebreide portal met alle benodigde informatie. Of u nu slechts enkele, tientallen of honderden voertuigen in beheer heeft en ongeacht in welke sector(en) u werkzaam bent; met deze app voor vrachtwagenchauffeurs heeft u de volledige controle over uw wagenpark, de dagelijkse planning en tevens het rijgedrag van de chauffeurs.

De features van deze logistiek app

Vanzelfsprekend beschikt deze transport app over alle functionaliteiten die u gewend bent. Een uitgebreide tijdregistratie geeft u inzicht in de verrichte werkzaamheden, welke weer worden vertaald naar een juiste urenregistratie en CAO-berekening. Met deze boordcomputer app beschikt u ook over bijzonder geavanceerde functies. Dankzij de koppeling met de Canbus van het voertuig, beschikt u over on- en offline rijstijlbeoordeling van uw chauffeurs, maar ook over het motormanagement. Ook barcode scanning, track & trace, emballageregistratie en zelfs een charterapp (module) voor het aansturen van subcontracters zijn standaard ingebouwd. U kunt te allen tijde communiceren dankzij ingebouwde telefoon- en berichtfuncties. Mocht uw chauffeur betrokken raken bij een aanrijding of er op een andere wijze schade ontstaat aan het voertuig, dan kan dit gemeld worden in de schademodule inclusief mogelijkheid tot het maken van foto’s.

Zeer scherpe kosten

Niet alleen de functies van de logistiek app zijn zeer innovatief, ook de kosten zijn een stuk lager dan u gewend bent. Wij leveren en installeren tegen bijzonder scherpe prijzen. Voor een vast, laag bedrag per dag of per maand beschikt u over een volwaardige boordcomputer. U bent niet meer afhankelijk van meerdere losse systemen; deze app biedt u alles wat u nodig heeft. En meer! Neem gerust eens contact met ons op voor meer informatie of voor het aanvragen van een demonstratie. Wij laten u graag zien wat Logi-App voor uw organisatie kan betekenen.